Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ с Дебитомер и Ламбда сонда

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

и аз имах проблем с дебитомера и ламдата, смени пърео ламдата да видиш каква разлика щте има после си прецени за дебитомера , аз си карам с прецакания , просто като запаля сутрин я изчаквам да позагрее малко за да няма проблем Успех
    Last edited by Tifozza; d.m.y г., 07:53.
    Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
    Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX

Comment

напротив колега, ако дебитомера е развален не може да провериш работата на ламбдата, освен ако не е тотален капут.
      точка

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
        Защо се занимаваш с този сайт там повечето работи са с ниско качество дебитомер и сонда си купи от най близкия представител на Bosch или от Киров Бош дебитомера е 132лв и ламбдата е някъде там
        Колега нещо лично към AXM или просто неси на ясно цените и какво се предлага в този сайт.Аз работя с тях и най добре мога да ти кажа какво се предлага в опаковка Хофар.Нищо лично само,че не е коректно от твоя страна.
        Alfa Romeo 156 2,0 TS
        Alfa Romeo 159 1.9 JTS

Comment

Първоначално публикувано от hristo 156 Покажи съобщение
          Колега нещо лично към AXM или просто неси на ясно цените и какво се предлага в този сайт.Аз работя с тях и най добре мога да ти кажа какво се предлага в опаковка Хофар.Нищо лично само,че не е коректно от твоя страна.
          Извинявай ама като видя марки като Бърт и оптимал и разни от сорта и ме ппобиват тръпки защото мога да ги гарантирам че са абсолючен фалш да не говорим за марките на накладките и съединителите. А относно качеството на дебитомерите Хофар аз съм виждал такъв свършил на 3-ти месец и до сега не съм видял един човек който се занимава със сервизна дейност да препоръчва тази марка не знам защо а да знаеш много дебитомери се сменят по сервизите и ако наизтина е добро и ефтино щеше да се докаже. И няколко пъти ми се налага да пазарувам от вашия магазин и все се случва да чакам да отидат да го купят от Евро 07 където частите са на същия хал. Иначе сайтави е много готин и е идеален каталог но са малко марките на частите които наистина си заслужават изобщо да се купуват
          156 1,8 ТS 99
          Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
            Извинявай ама като видя марки като Бърт и оптимал и разни от сорта и ме ппобиват тръпки защото мога да ги гарантирам че са абсолючен фалш да не говорим за марките на накладките и съединителите. А относно качеството на дебитомерите Хофар аз съм виждал такъв свършил на 3-ти месец и до сега не съм видял един човек който се занимава със сервизна дейност да препоръчва тази марка не знам защо а да знаеш много дебитомери се сменят по сервизите и ако наизтина е добро и ефтино щеше да се докаже. И няколко пъти ми се налага да пазарувам от вашия магазин и все се случва да чакам да отидат да го купят от Евро 07 където частите са на същия хал. Иначе сайтави е много готин и е идеален каталог но са малко марките на частите които наистина си заслужават изобщо да се купуват
            Колега,
            От цялото старание на фирмата да предостави на клиентите си по няколко алтернативни производителя на всеки продукт, ти само това ли успя да видиш!
            Ако се беше поинтересувал щеше да знаеш, че фирмата внася продукти от над 15 производителя, по-голямата част предпочетени за оригинално вграждане – OCAP, BEHR, AP, STEIHOF, Guarnitato, VALEO, VASCO, COFAP, CORTECO, DAYCO, оригинални части за FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA, IVECO , все марки които няма да видиш в Еврото, но до всеки един продукт от тези марки, стоят по още няколко алтернативни, за да има потребителя възможност за избор по цена и качество, а не да му се натрапват само частите собствен внос!

Ще ти обясня и за HOFFER – 80% от продуктите са оригинални BOSCH, WALBRO, HITACHI, ..... пакетирани от HOFFER, но обърни внимание – без буква (А) или ( /1 ), това са оригиналните продукти, които естественно са и по-скъпи от тези с (А), които са алтернатива на оригинала!
            Та това е за дебитомерите, дали си вземаш HOFFER и вътре е BOSCH или си купуваш BOSCH в кутия на BOSCH, разлика в самия продукт няма!

Този сайт е създаден от страстни любители на италианките с много труд и любов и е ориентиран към такива сродни души, така, че да бъде максимално полезен с разнообразие от призводители на части, с каталожна информация, с директен EPER за справки, с възможност за търсене по Оригинален Номер, с проверка по VIN, с възможност за консултации и новости по любимите ни марки….и форум в който всеки може да сподели проблемите си.
            Така, че виждаш, този сайт не е само търговия на авточасти и преди да се търсят кусурите, трябва да се оцени полезното!

Comment

сайта е хубав, както и частите,цените и обслужването
              точка

Comment

И јас сам задоволен, преди некој месец купих (купи ми братучед ми) термостат. Старио и новио беа идентични, марка BEHR мисла дека беше. И самио продавач му беше кажал дека ако несам го менил ше бил истиот како мојо.
                Колега како и да е дебиметрите са осетлива работа не само на Алфите туку на сичките коли.
                Поздрав
                AR 145 1.4TS ex
                AR 159 JTDm ex
                AR 145 QV

Comment

zdraveite,xodix na diagnostika nemi pokaza za nikvi gre6ki, no poniakoi pat kat davam gas nemoga da oskoria ili siaka6 benzin nemi dostiga ili ili mi glaxva . neznam kazaxa mi 4e e ot debitomera da li e ot nego,daite savet kakvo da pravia

Comment

Първоначално публикувано от fai4o Покажи съобщение
                    zdraveite,xodix na diagnostika nemi pokaza za nikvi gre6ki, no poniakoi pat kat davam gas nemoga da oskoria ili siaka6 benzin nemi dostiga ili ili mi glaxva . neznam kazaxa mi 4e e ot debitomera da li e ot nego,daite savet kakvo da pravia
                    Като за начало може да почнеш да пишеш на кирилица, в този форум е задължителна.

За проблема ти - попрочети темите за дебитомер. Може да е от него, може и да не е. Най-добре - диагностика, там ше си покаже. Така само гадаем.
                    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                    X